شبيه‌سازي شبكه با يك كليك
 
فناوری های پیشرفته
Advanced Technolog
 
 
دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, :: 21:8 ::  نويسنده : فناوری پیشرفته

شاید بتوانید طراحی شبكه را با یك كاغذ و خودكار نیز انجام دهید، اما مهم‌ترین كاری كه به ‌این راحتی‌ها نمی‌توانید از عهده‌اش برآیید پیاده‌سازی شبكه به‌صورت واقعی و كنترل آن در واقعیت است! با تست شبكه در دنیای واقعی متوجه می‌شوید كه ایرادها و مشكلات احتمالی بسیاری وجود دارد كه هنگام پیكربندی به آنها فكر نكرده‌اید و حالا هركدام به تنهایی مشكلات زیادی را هنگام استفاده از شبكه برایتان ایجاد می‌كند. چاره كار، شبیه‌سازی عملكرد شبكه در دنیای واقعی با استفاده از نرم‌افزار قدرتمند NetEmul است.

شبكه‌كردن 2 رایانه به یكدیگر كار چندان سختی نیست و ممكن است به‌دلیل كوچك بودن ابعاد شبكه، توجه ناكافی به جزئیات كار نیز مشكلات خاصی را برای شما به‌وجود نیاورد. اما وقتی شبكه‌ها در ابعاد بسیار وسیع‌تری پیكربندی شود، یك ایراد بسیار كوچك و بی‌توجهی به نكته‌ای هرچند ناچیز، می‌تواند مشكلات زیادی را برای شبكه شما به‌وجود آورد. نرم‌افزار NetEmul به شما این امكان را می‌دهد تا شبكه‌هایی شامل چند صد رایانه را كه توسط چند هاب، سوئیچ و روتر به یكدیگر متصل شده‌ است، طراحی و پیكربندی كرده و پس از آن با یك كلیك ماوس، به تست عملكرد شبكه خود بپردازید. در این نرم‌افزار هر رایانه می‌تواند چند كارت شبكه داشته باشد و هر طور كه شما بخواهید می‌توانید عملیات كابل‌كشی میان رایانه‌ها و دیگر تجهیزات شبكه را به‌انجام برسانید.

تنظیمات مجازی برای عملكرد واقعی

یكی از مهم‌ترین كارهایی كه پس از پیكربندی سخت‌افزاری شبكه باید انجام دهید، اعمال تنظیمات نرم‌افزاری روی رایانه‌ها در شبكه است. به‌عنوان مثال اختصاص دو آدرس آی‌پی تكراری می‌تواند مشكلات بسیار زیادی را برای كاربران به‌وجود بیاورد. همچنین اختصاص سری آدرس اشتباه برای رایانه‌ها و... از جمله مشكلاتی است كه هنگام اعمال تنظیمات نرم‌افزاری اشتباه پدیدار می‌شود. به كمك این نرم‌افزار می‌توانید تمام تنظیمات نرم‌افزاری موردنیاز را نیز روی رایانه‌های خود شبیه‌سازی كنید و در صورت بروز هرگونه مشكل، به رفع آن بپردازید.

اعمال تنظیمات نرم‌افزاری اعم از مشخص‌كردن نام كارت شبكه مورد استفاده، اختصاص آدرس‌های سخت‌افزاری منحصر‌به‌فرد به هر كارت شبكه (Mac Address)، اختصاص آدرس آی‌پی و Subnet Mask به همه رایانه‌ها و امكان اختصاص یك درگاه Gateway به هر رایانه از جمله امكاناتی است كه در این بخش در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

سبز یا زرد؟

یكی دیگر از امكانات بسیار جالبی كه در این نرم‌افزار مشاهده می‌شود، نمایش وضعیت اتصال صحیح یا نادرست رایانه‌ها در شبكه با چراغ‌هایی به رنگ سبز یا زرد است. چراغ سبز به‌معنی اتصال صحیح رایانه و برقراری ارتباط كامل آن با شبكه است و چراغ زرد نیز نشان‌دهنده وجود خطا در بخشی از ارتباط است. به‌ این ترتیب براحتی می‌توانید رایانه‌هایی را نیز كه بدرستی پیكربندی نشده‌است یا مشكلات دیگری در برقراری ارتباط آنها وجود دارد شناسایی كرده و به رفع مشكلات آنها بپردازید.

اختصاص تعداد پورت‌های دلخواه به تجهیزات مختلف همچون هاب و سوئیچ، پشتیبانی از دو پروتكل UDP و TCP هنگام تست ارتباط در شبكه، امكان ارسال فایل با حجم دلخواه هنگام شبیه‌سازی ارتباط میان رایانه‌ها، مشاهده گزارش‌های ارسال و دریافت بسته‌های اطلاعاتی مرتبط با هریك از رایانه‌ها به‌طور مجزا از جمله امكاناتی است كه در این نرم‌افزار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

نرم‌افزار NetEmul به‌صورت متن‌باز و كاملا رایگان ارائه شده است و می‌توانید آخرین نسخه آن را با حجم تقریبی 6 مگابایت از لینك زیر دانلود كنید:

http:‌/‌‌/‌netemul.sourceforge.net‌/‌download.html

 

 منبع: کلیک جام جم

از شبکه​هاي محلي تا شبکه​هاي بزرگ سازماني


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


به وبلاگ فناوری های پیشرفته برای بشریت خوش آمدید. متشکرم از شما دوستان و عزیزان بخاطر بازدید از این وبلاگ
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
  ابتدا ما را با عنوان فناوری پیشرفته و آدرس roboiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 81
بازدید دیروز : 16
بازدید هفته : 119
بازدید ماه : 927
بازدید کل : 68718
تعداد مطالب : 218
تعداد نظرات : 99
تعداد آنلاین : 1